Alle de beste spilleautomater på nett

Her på Norgesautomater.net har vi samlet de beste spilleautomater på nettet. Dette er automater vi vet at norske spillere setter ekstra stor pris på. Du finner de nedenfor sortert alfabetisk slik at det er enkelt for deg å finne frem til dine favorittspill. Ved å klikke på automaten får du vite mer om hvordan den fungerer. Dessuten gir vi deg muligheten til å teste alle spilleautomater helt gratis.

Hva er spilleautomater på nett?

Spilleautomater har de siste årene vokst frem som den klart største formen for pengespill på nettet. Dette er enkelt og greit maskiner med et innhold av spill som gjør det mulig å vinne penger. Det florerer av spilleautomater på nett, fra enkle enarmede banditter til mer avanserte automater med videoinnhold. Spillene lages av ulike leverandører av programvare, som lever av å lage spill. På verdensbasis finnes det mer enn 40 slike leverandører, med selskapene Net Entertainment og Microgaming som de mest kjente.

Hva gjør spilleautomater på nett så populære?

Felles for alle spilleautomater på nett er at du kan vinne penger, og sammen med at innholdet ofte er veldig bra er dette årsakene til at det er så ekstremt populært. På nettet har du også friheten til å spille akkurat når det passer for deg, og denne fleksibiliteten verdsetter spillerne høyt. Med spilleautomater på mobilen har du også muligheten til å ta med deg de beste spilleautomater nærmest uansett hvor du befinner deg.

Hvilke typer av spilleautomater finnes?

Det finnes tusenvis av ulike spilleautomater på nett. Felles for disse er at de kan brytes ned i 3 ulike kategorier; Klassiske spilleautomaterVideoautomater og Jackpot-automater.

Klassiske spilleautomater

De klassiske spilleautomatene var de første som oppstod, og er kjennetegnet ved at de er enkel i utforming og funksjonalitet. Denne typen automater er spesielt populære blant nordmenn, da mange av automatene er eksakte kopier av spil som fantes før Norske myndigheter innførte forbud mot automater i 2007. Automater som Jackpot 6000SuperNudge 6000Mega Joker og Joker 8000 er eksempler som vil gi deg en god forståelse for hvordan de gode gamle automatene fungerer.

Videoautomater

De siste årene har det skjedd svært store fremskritt på utviklingen av spilleautomater på nett. Her har funksjonalitet og spillopplevelse vært de to områdene hvor det har vært størst utvikling. Nye funksjoner som wilds, scattere og bonusspill har dukket opp, sammen med et betydelig innslag av videoinnhold. Her får du automater med imponerende grafikk, lyd og animasjoner og som gjør at automatene blir dratt mer i retning av dataspill. Dette ser ut til å passe spillerne bra da automatene blir tatt i mot med storm.

Utviklingen de siste årene har vært enorm og for å få et inntrykk av dette vil vi anbefale deg å se nærmere på spill som Frankenstein og South Park som er to ytterpunkter både i tid og utvikling. Ser du etter de beste spilleautomater vil også sterkt film-inspirerte spill som Aliens og Jurassic Park være en god anbefaling.

 

Betsafe

Jackpot-automater

For deg som ønsker å vinne mye penger bør du se ekstra opp for jackpot-automater. Her skilles det mellom progressive og ikke-progressive automater:

  • Progressive spilleautomater på nett er automater med en jackpot som vokser i takt med hvor mye som spilles på spillet. En liten andel av innsatsen til alle som spiller havner nemlig inn i jackpoten.
  • Ikke-progressive automater har en forhåndsdefinert jackpot som alltid vil være den samme.

Blant alle spilleautomater med jackpot på nettet bør du spesielt se opp for Mega Fortune, Mega Fortune Dreams, Arabian Nights og Hall of Gods.

Hvordan spille og vinne på spilleautomater?

En av de største fordelene med alle spilleautomater er at de er veldig enkle i bruk. Hvis automatene mot formodning ikke er selvforklarende finnes det alltid en bruksanvisning som forklarer deg hvordan det fungerer.

  • Først må du bestemme en innsats og deretter er det bare å sette i gang å spinne.
  • Det vil naturlig nok være forskjeller på de beste spilleautomater i forhold til hvor mye du kan vinne.
  • et godt tips er å sjekke automatens utbetalingstabell som forklarer deg hvordan dette fungerer.

Er det mulig å tjene penger på spilleautomater?

En av de største mytene med pengespill er at det ikke er mulig å tjene penger. Dette kan vi forsikre deg om at bare er en mye, da casinoene er underlagt strenge regler for rettferdig spill gjennom sine spill-lisenser. En vesentlig del av dette er at det skal være helt tilfeldig om en spiller vinner eller ikke. Det samme gjelder utviklerne av alle spilleautomater. De er pålagt å sørge for at det er en høy vinnersjanse for spillerne. Spillene vi anbefaler er kun de beste spilleautomater og er helt trygge å spille på.

Kan du spille på automater på mobilen?

Mobilen er i ferd med å ta over som den store plattformen for alle spilleautomater på nettet. Når spillutviklerne gir ut spill i dag kommer de som regel med to versjoner; en for desktop og en for mobilen.

På sistnevnte plattform finner du alle de beste spilleautomater på nettet og enten du har en smarttelefon eller et nettbrett så vil du få en tilnærmet like god spillopplevelse som om du spiller via en datamaskin.

De norske spilleautomatene

Du vil høre at en del automater omtales som norske spilleautomater. Dette kan enkelt tolkes som at spillene finnes på norsk, at du kan spille med norske penger, eller at det er favorittspillene til nordmenn. Alle disse tingene vil være riktig for en hel del automater på nettet, men i ordets rette forstand dreier deg seg om noe annet.

De norske spilleautomatene er nemlig et samlebegrep som brukes om automater som er basert på gamle automater som for en del år siden fantes rundt omkring i Norge. I 2007 ble de fjernet etter krav fra norske myndigheter, men gjenoppstod kort tid senere på nettet. I dag finnes det et titalls varianter av disse, som oftest bare kjent som de norske spilleautomatene.

Programvare for spilleautomater

Det er spesielt to spillutviklere som dominerer det skandinaviske markedet. Den første er svensk og heter Net Entertainment. De står bak en rekke av de mest populære automatene vi spiller på nå, inkludert mange av de norske automatene. Microgaming heter den andre og er verdens største utvikler av pengespill. Selv om deres automater kanskje er hakket enklere hva gjelder design og funksjonalitet, er mange av spillene deres inne på topplisten over de mest sNetEntpilte spillene fra norske spillere.Microgaming

 

Men bransjen har også sine utfordrere. Her vil vi nevne Betsoft og Sheriff Gaming som to utviklere som lanserer svært gode automater med et imponerende videoinnhold. Det finnes et titalls andre utviklere, men disse er de mest kjente. Les mere om programvareutviklerenen her.

Sammendrag

Hvis du ikke har mye erfaring med spillemaskiner på nett kan det virke vanskelig å orientere seg i det store utvalget blandt alle spilleautomatene. Her er oversikten vår et godt verktøy for å finne frem til de beste spilleautomater på nett og lære deg hvordan de fungerer.

 

ComeOn