Crazy Reels

Crazy Reels, eller Magic Lines som den heter enkelte steder, er for en klassiker å regne blandt slots-entusiaster – da spesielt her i Norge. Spillet har tre spinnende hjul og fem spillelinjer hvor det er om å gjøre å få tre like fruktsymboler på rad for å få gevinst. Det er mulig å spille Crazy Reels gratis på nett, men det er selvsagt mest givende når du satser og vinner ekte penger.

Det er tradisjonelle automatsymboler som gjelder i Crazy Reels. Sitroner, epler, druer, jordbær og bjeller er alle med. Crazy Reels på nett har også, i likhet med originalen, systemet med blinkende piler som kan brukes som et slags ferdighetsspill for å gjenta gevinster.

Hvordan Spille Crazy Reels

Crazy Reels begynner som andre lignende spill med at du velger innsats og antall linjer du vil aktivere før du spinner igang hjulene. Myntstørrelsen du kan satse per linje går trinnvis helt fra 1.00 og opp til 10. Bruk knappen ”1-5 Spillerekker” for å angi hvor mange av de fem linjene du vil aktivere. For eksempel gir mynt på 4.00 og 4 linjer deg 16 mynters innsats tilsammen. Faktisk er hele 100 Euro mulig maksinnsats på ett spinn.

Crazy Reels har også en egen knapp for ”Dobbel Innsats” hvor hver mynt teller dobbelt. Sett så igang hjulene med den blinkende ”Start Stopp” knappen, og vent i spenning.

Men der andre spill nøyer seg med å gi deg forskjellige enkeltgevinster for like symboler på rad, skiller Crazy Reels seg ut. Alle fruktene er nemlig like mye verdt når det gjelder hver sin gevinst – men de har en annen verdi som avgjør dine muligheter for repetisjon av din gevinst. Hver gang du vinner begynner nemlig en søyle med lysende piler til høyre å blinke oppover. Det er da om å gjøre for deg å stoppe den blinkende pilen akkurat da den treffer feltet merket ”Stopp”. Hele poenget med å stoppe pilen der, er å få deg opp til det øverste feltet på skjermen hvor det blinkende Crazy Reels hjulet er (derav navnet, også kalt Magic Lines). Og det er her det meste av spenningen i Crazy Reels foregår.

 

kort oppsummert

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: ingen
  • Bonus Game: nei
  • Scatter: nei
  • Free Spins: nei

Crazy Reels Jackpot

Crazy Reels har hverken progressiv eller fast jackpot. Det er i stedet det spinnende hjulet som vil gi deg det som i praksis er Crazy Reels bonus – en bonus du kan få flere ganger etter hverandre. Hjulet består av 9 piler som spinner rundt logoen til spillet. Hvor mange piler du får lyst opp avhenger av hvilke fruktkombinasjon som skapte gevinst nede i hovedfeltet. Målet ditt er nå å stoppe disse roterende lysene på akkurat det tidspunktet de kjører over ”Spill på Nytt” feltet. For hver eneste gang du greier det, kopierer du gevinsten din enda en gang.

Dette spillet vil holde på så lenge du klarer å treffe feltet med pilene. Du bruker hele tiden ”Start Stopp” knappen til å bestemme når du vil stoppe pilene. Større innsats påvirker også hvor mange piler du vil ha tilgjengelig i hjulet. Med andre ord desto mere du har satset – desto mye mer kan du vinne og doble opp.