Norske spilleautomater på nett

Norske spilleautomater er utrolig populære, og har blitt en stor del av industrien. I tillegg utgjør de en viktig del av nordmenns spillhverdag på nettet. Interessen for Norges spilleautomater har økt i takt med bedre tilgjengelighet og nye og spennende funksjoner.

Under finner du en oversikt over våre mest populære norske automater. Ved å klikke på ikonene kan du lese mer om spillene, og du kan teste de gratis.

Hva er de norske spilleautomatene?

Norske spilleautomater på nettet har en helt unik historie. Det hele startet i 2007 da myndighetene i Norge nedsatte forbud mot alle fysiske spilleautomater. På det tidspunktet fantes det over 35 000 spilleautomater plassert rundt i Norges land. Heldigvis skulle det bare gå noen måneder før de dukket opp igjen. Denne gangen på nettet, som digitale kopier av de gamle automatene. Selv om spillene den gang ikke var eksklusive for Norge, er dette bakgrunnen for at spillene ble regnet som norske spilleautomater, noe de har blitt hetende helt frem til i dag.

Over hele verden sitter det mange lojale spillere som til stadighet gleder seg over disse automatene. Takket være et godt norsk initiativ har Norges automater blitt spredt til et stort internasjonalt publikum.

Hva kjennetegner norske spilleautomater?

Norske automater faller inn under kategorien klassiske automater. Det betyr at de er enkle i bruk og med et mindre utvalg av funksjoner. Det at de er enkle har vært en av de viktigste nøklene til suksess, for noen ganger er det enkle det beste.

De norske spilleautomatene har nemlig en tendens til å være vanedannende, og er spill som er vanskelig å legge fra seg når en først har satt i gang. Sammen med muligheten for at du kan vinne mye penger, er det ikke vanskelig å forstå at både nordmenn og utlendinger har trykket spillene til sitt bryst.

 

 

Hvilke spilleautomater er de mest populære i Norge?

De er enkle å spille på, de har et morsomt design og ofte betaler de ut høye gevinster, ikke rart Norges automater er så populære! Under finner du en beskrivelse av de mest populære variantene.

Jackpot 6000

Jackpot 6000 er den mest originale av alle Jackpot6000norske spilleautomater ettersom den var den første som ble laget. Dette morsomme og enkel spillet tilbyr spillerne muligheten til å vinne en jackpot på 6000 mynter, i tillegg til mange andre bonuser som kan vinnes underveis i spillet.

Skjermen er delt inn i to deler der den nederste delen brukes til det vanlige spillet og den øverste delen brukes til bonusspillet Supermetermodus! Automaten har også det morsomme spillet ”Heads or Tails” der spilleren har muligheten til å doble gevinstene sine. Vil du lære enda mer om Jackpot 6000 klikker du linken som tar deg til vår spesialartikkel.

 

Mega Joker

MegaJoker

Dette er en progressiv spilleautomat som tilbyr spilleren muligheten til å vinne to jackpoter. Den første jackpoten er automatens egen, på 2000 mynter, og den andre er den progressive jackpoten som casinoet står for. Du må spille med maksimal innsats for å kunne være med i kampen om disse jackpotene.

Spillet har to moduser- Den ene modusen er det vanlige spillet og det andre er bonusspillet Supermetermodus. Hvis spilleren får tre jokere på samme linje i denne modusen er det faktisk mulig å stikke av med både Mega Jokers egen jackpot og den progressive jackpoten!

Super Nudge 6000

SuperNudge6000

Super Nudge 6000 er inspirert av det amerikanske 50-tallet, og dette er kanskje den automaten som er mest spennende av dem alle. Også denne automaten har det morsomme bonusspillet Supermetermodus, men med en litt spesiell vri.

Her vil du nemlig kunne bruke den morsomme ”nudge”-funksjonen, som betyr at du kan skyve på hjulene etter at de har stoppet, for å oppnå en bedre gevinstkombinasjon. Du må vinne tjue mynter for å få et nudge.

For at du skal kunne komme til Supermetermodus og kunne bruke nudge-funksjonen må du spille med maksimal innsats. For å lese mer om Super Nudge 6000 klikker du på linken, så tas du til vår spesialartikkel.

Hva gjør en spilleautomat populær i Norge?

Selv om norske spilleautomater har en helt spesiell plass i hjertet til nordmenn, så er det mange andre spilleautomater de spiller på. Her er nok nordmenn ikke så veldig annerledes fra andre og velger de spillene som er underholdende og som gir god utbetaling.

En av de mest populære spillene blant nordmenn er jackpot-automaten Mega Fortune. Selv om den ikke faller inn under kategorien norske automater så spiller nordmenn på den for at den kan gi vanvittige utbetalinger, og det er faktisk nordmenn som har stått for flere av de største rekordutbetalingene.

 

Klikk deg videre her for å lese mer om alle spilleautomater

Last Updated 12/04/2018