Reel Rush

Reel Rush er en ny videoautomat fra Net Entertainment, den kjente utvikleren som står bak automat-suksesser som Mega Fortune, Starburst og mange av de norske spilleautomatene. I Reel Rush har de laget en litt annerledes automat, som skiller seg godt fra «mainstream»-automatene. Dette er blant annet gjort med en automat-oppbygging som vi sjelden har sett maken til, hvor 5 rader og respinn er to viktige stikkord.

Fantastiske 3125 måter å vinne på er et annet og som gjør Reel Rush til en automat vi garantert kommer til høre masse snakk om fremover. Vi blir heller ikke overrasket om den raskt legger seg inn på topplistene i casinoer verden over. Det har Reel Rush alle forutsetninger for å kunne klare.

Slik spiller du Reel Rush

Med et flott og innbydende design setter Reel Rush standarden fra første øyeblikk. Det grafiske uttrykket minner litt om en moderne frukt-slot, og skaper raskt en positiv stemning. Samtidig er symbolene mye mer innbydende og litt sånn som vi opplevede i Starburst blir du bare sugd inn i opplevelsen. Det oppleves også litt mystisk at mange av symbolene på hjulene ligger skjult, blant annet ved at det første og siste hjulet kun viser ett symbol. Vi får også raskt en følelse av at det er veldig mange symboler på automaten, noe som raskt bekreftes ved at vi teller hele 5 rader.

Nesten alle automater som spilles på nettet i dag har 3, så dette er virkelig unikt. Men ikke bare er det unikt, det betyr også at vinnermulighetene økes betydelig. For med 5 hjul på hver rad er det nemlig hele 3125 måter og vinne på, noe som er like utrolig som det er sant. Når du spiller på Reel Rush kan du derfor stålsette deg på at det ofte vil dukke opp vinnerkombinasjoner på hjulene. Hvor mye du kan vinne bestemmes av innsatsen du velger å spille med, og her strekker intervallene seg fra 5 kroner til 1000 kroner per spinn.

 

kort oppsummert

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: Ja
  • Scatter: Ja
  • Free Spins: Ja

Unike funksjoner

Hvis du har prøvd noen av Net Entertainment sine automater tidligere vil du kjenne deg igjen i noen av funksjonene, men også oppdage nye. Av de kjente er skill-stop, en funksjon hvor du selv bestemmer når hjulene på automaten skal slutte å spinne. Du finner også Wilds av vanlig type, hvor wilds-symbolene går inn og erstatter andre symboler på hjulene. Men det du ikke har sett før er den utrolige respinn-funksjonen.

Ettersom gevinstene kommer ofte vil du se mye til denne, og her er det bare å glede seg. For hver eneste gang du får en gevinst starter automatisk et nytt gratis spinn. Hvis det neste spinnet skaper en ny gevinstkombinasjon starter et nytt og slik vil det fortsette opp til seks ganger. Da vil du til slutt ha avdekket alle de skjulte symbolene på automaten, ettersom noen nye har blitt snudd for hvert re-spinn.

Når alle hjulene er kommet til syne venter 8 gratis spinns og potensielt noen meget flotte gevinster. Dette er en veldig flott funksjon som du kommer til å ha mye glede av. Dersom du skulle være virkelig heldig er den også med å lokke frem toppgevinsten på rundt 1 millioner kroner.