Starburst

Starburst er nok en videoautomat fra spillgiganten Net Entertainment. Det svenske selskapet fortsetter å imponere og skaper det ene suksessfulle spillet etter det andre.

På denne unike spilleautomaten er temaet universet og stjernehimmelen, som naturligvis ligger i navnet på spillet. Symbolene er derfor naturlig nok stjerner og andre ting som har med rommet å gjøre. Med mange morsomme symboler og funksjoner rår det liten tvil om at denne videoautomaten kommer til å bli meget populær blant spillere på nett.

Hvordan fungerer Starburst game?

Mange kritikere har nevnt at spillet har for lite funksjoner og at spillet kan bli litt kjedelig i lengden. Det er vi uenige i.

  • Starburst slot har 5 hjul og 3 rader. Det heter seg at spillet har 10 gevinstlinjer, men siden den bruker den moderne «win both ways-funksjonen» har den faktisk så mange som 20 aktive linjer som du kan vinne penger på i alle retninger.
  • Øverst på automaten har du et roterende hjul, nesten som bagasjehjulet på en flyplass. På toppen av hjulet roterer symboler. Hvis du får et wild-symbol på et av de 5 hjulene på maskinen kan du vinne deltakelse i Starburst bonusspill avhengig av om du har et wild-symol på det roterende hjulet på toppen av maskinen.

 

kort oppsummert

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: ingen
  • Bonus Game: Ja
  • Scatter: Ja
  • wild Card: wild symbol
  • Free Spins: nei

Starburst spilleautomat: wild-symbol

  • Spillets svært unike wild-symbol er et 8-kantet diamantsymbol, ofte beskrevet som spillets joker. Symbolet kan bli akkurat det symbolet du trenger for å vinne penger på maskinen. Det kan med andre ord brukes i hvilken som helst kombinasjon av symboler, og erstatte det symbolet du mangler.
  • Du kan kun få dette wild-symbolet på det andre, tredje og fjerde hjulet. Da utvider symbolet seg og dekker alle disse 3 hjulene. Når du får dette wild-symbolet får du hele 3 gratis spinn, i det som kan kalles et bonusspill. Det er får spillemaskiner på nett som tilbyr mer spenning enn Starburst når du får dette bonusspillet, og du vet at hvis du får nok et diamantsymbol på et av hjulene under starburst bonus spillet kan du vinne enorme pengesummer.

Hvor mye kan jeg vinne på Starburst?

På Starburst står du som kunde svært fleksibel. Du kan nemlig satse alt fra 1 krone per spinn på en enkelt gevinstlinje til 100 kroner med 10 aktive gevinstlinjer. Med en maks innsats på 100 kroner er det naturlig å tro at du kan vinne ekstremt flotte gevinster, ikke sant?NetEnt

Det er helt korrekt. På et enkel spinn på spillet kan du vinne hele 50.000 mynter. Med en myntverdi på 100 kroner kan du dermed vinne så mye som 500.000 kroner på et enkelt spinn. Tenk deg hva du kan kjøpe for så mye penger? Starburst slot har dessverre ingen progressiv jackpot, men med gevinster på den størrelsen kan du likevel vinne gigantiske summer.

 

Guts

Hvor kan jeg spille gratis Starburst slot?

Hvis det er videoautomaten Starburst du ønsker å spille på er det absolutt anbefalt at du spiller hos Mr Green Casino. De har et meget godt tilbud for alle spillere, men særlig spillere som foretrekker å spille på gratis Starburst. Her får du nemlig hele 100% gratis å spille for på opptil 3000 kroner, og 40 gratis spinn på nettopp Starburst. 

Klikk deg videre her for å lese mer om norske spilleautomater.

 

MrGreen